Снимка trafficnews.bgОбщина Пловдив ще се готви да открие Европейска столица на

...
Снимка trafficnews.bgОбщина Пловдив ще се готви да открие Европейска столица на
Коментари Харесай

Очакват вълна от просяци, джамбази и апаши в Пловдив през 2019 година

Снимка trafficnews.bg

Община Пловдив ще се готви да открие Европейска столица на културата под засилени ограничения за сигурност. Вече на няколко пъти кметът Иван Тотев съобщи, че единствено на откриването се чакат сред 50 и 80 хиляди души. На фона на големия брой гости, се чакат обаче и лица от ъндърграунда, които ще се привлечени от фестивала, написа trafficnews.bg.

„ Вече се следи взрив на просяците в Пловдив от други градове, които са пристигнали тук „ с цел да развиват бизнес ”, изясни кметът. Той сподели, че ще се подменят и всички камери в Централна градска част, които ще бъдат с по-добра резолюция. Освен това ще се постави и видеонаблюдение в Капана с нощен режим. То ще може, както да следи прояви за нарушение на  обществения ред, по този начин и за неправилното паркиране в квартала.

Днес Община Пловдив подари на полицията в Пловдив  11 системи за видеонаблюдение на всички входно-изходни точки на града. Освен камерите, които са 44 на брой,  община Пловдив ще подари и гаранционното обслужване на полицията, с цел да може по-ефективно да се противодейства на закононарушенията, както и за опазването на публичния ред.

Техниката може да засича номера на коли, оповестени за национално търсене, както и да се употребяват за установяване  на нарушаване на публичния ред.Камерите са ситуирани на входовете на Пещерско шосе, разклона за село Марково, Коматевско шосе, Асеновградско шосе, Брезовско шосе, Карловско шосе, Голямоконарско шосе, Рогошко шосе, Пазарджишко шосе, Цариградско шосе и Кукленско шосе.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР